joi, ianuarie 19

PICATURI DE LUCRURI NOI

http://astrologykom.blogspot.com/search/label/Cum%20purtam%20bijuteriile%20cu%20cristale%20%3F




"Dupa purificare, bijuteriile cu cristale trebuie purtate permanent asupra dumneavoastra pentru a va bucura de protectia si mângâierea lor.
Medalioanele trebuie purtate la gât, nu neaparat deasupra hainelor, ci si ca talisman secret, cât mai aproape de piele. Dar pot fi asezate si în portofel, în anumite locuri din încapere, agatate de candelabru, de tocul usii sau ferestrei, agatate lânga patul copilului, sub perna, într-un bol de sticla pe masa, în colturile camerei… Propria imaginatie poate alege locul cel mai potrivit pentru a agata un cristal care se va aduca noroc. Dar mai multe despre folosirea unui cristal în casa puteti gasi la arta Feng Shui.

Mana si degetele pe care sunt purtate cristalele au si ele importanta.

Mâna dreapta este transmitatoare (pentru stângaci este invers)  de energie, mâna prin care energia este eliberata, degajata, deci purtati bijuterii pe mâna dreapta când doriti o eliberare de energie negativa sau transmiterea energiei benefice spre alta persoana (mângâiere, alinare, dragoste, vindecare). Cristalul va prelua surplusul de energie negativa care va creeaza stari de furie, oboseala, mâhnire. 


Mâna stânga este receptoare de energie benefica, deci purtati bijuterii pe mâna stânga atunci când aveti nevoie de un surplus de energie pozitiva, de protectie, de energizare, de activare, cel mai probabil permanent. Schimbati pe mâna dreapta când simtiti ca energia dumneavoastra este în surplus si se manifesta agresiv.

Degetul mare are legatura cu trupul fizic, deci e bine sa purtati inele cu cristale cu efect asupra organelor interne, pentru o stare de sanatate mai buna. În planul sanatatii, este conectat direct de sinusuri, ureche, rinichi, sistemul limfatic.

Degetul aratator are legatura cu planul constientului, deci purtati inele pe acest deget pentru ca influenta cristalului sa se resimta în plan mental si intelectual (gândire, judecata, ratiune, logica, decizie, studiu, învatare, educatie, cunoastere). Este degetul orgoliului, al puterii, al impunerii asupra altora. În planul sanatatii, este conectat direct de sistemul nervos si colon.

Degetul mijlociu are legatura cu lumea emotiilor si a sentimentelor, deci e bine sa purtati inele cu cristale specifice laturii emotionale a vietii. În planul sanatatii, este conectat direct de creier, rinichi, limfa, glanda pineala.

Degetul inelar are legatura cu planul subconstientului, deci e bine sa purtati inele pe acest deget pentru a primi mesaje din astral, pentru vise, intuitie, presentimente, avertismente, eliberare de frustrari, de anxietate, de temeri ce sunt ascunse în subconstient. În planul sanatatii este conectat direct de aparatul reproducator, sistemul endocrin, hipotalamusul.

Degetul mic are legatura cu destinul uman, deci e bine sa purtati inele pe acest deget pentru a aduce schimbari în destinul dumneavoastra, pentru împlinirea propriului destin, pentru evitarea evenimentelor dure ale sortii si pentru atingerea menirii personale. În planul sanatatii este conectat direct de inima, intestin subtire, piept si sâni."





Niciun comentariu: